Вебінар учителів мистецької галузі : можливості для поширення кращого досвіду

29.02.2024 16:49

28 лютого 2024 року Хмельницьким ОІППО ім. А. Назаренка проведено вебінар «Обласний педагогічний конкурс-виставка «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування – 2024 », пріоритетні напрямки та умови участі.». Мета вебінару- аналіз участі вчителів мистецької галузі у конкурсі-виставці 2023 року, поширення кращого досвіду переможців, ознайомлення з пріоритетними напрямками та нововведеннями Обласного конкурсу-виставки у 2024 році
Відповідальні за мистецьку галузь ЦПРПП, керівники педагогічних спільнот та вчителі мистецької галузі ЗЗСО ознайомилися з аналізом результатів участі у конкурсі-виставці 2023 року та з кращими роботами переможців – YouTube канал Інни Бізюри та блог Тетяни Окунєвич (Анжела Махмутова, методист ХОІППО).

Про пріоритетні напрямки та нововведення Обласного педагогічного конкурсу-виставки у 2024 році, критерії оцінювання, особливості реєстрації та новий формат нагородних документів; про сайт «Цифрова лабораторія прогресивного педагогічного досвіду ХОІППО» як застосунок для зовнішньо-мережевої взаємодії інституту з освітянами області, ознайомила Олександра Пастернак, методист НМЦ навчально-інформаційного забезпечення, інформаційно-комунікаційних технологій та видавничої діяльності. Актуалізувала вимоги оновленого Положення щодо подання та оформлення творчих розробок на конкурс-виставку та використання даного ресурсу з метою трансформації прогресивного педагогічного досвіду в практику роботи педагогічного працівника та реалізації його професійного потенціалу.