Наука-школі!

18.01.2023 08:33

Одним із  факторів якісної шкільної біологічної освіти є використання в освітньому процесі сучасних досягнень  біологічних наук. Учителю важливо орієнтуватися в перевіреній науковій інформації. Уже декілька років поспіль  вчителі біології опорних закладів та профільних класів  мають можливість отримати таку інформацію, підвищити свій науково-теоретичний рівень.

12 січня на базі ХОІППО в онлайн-режимі  відбулося   чергове засідання школи. Загальна тема засідань  на 2023 рік :" Інновації та проривні технології в біології".  Під час лекції  науковця Іваненко О.В.,  директора компанії  Future Hill House LTD більше 80-ти педагогів  ознайомилися з  сучасними відкриттями в області хронобіології, новими поглядами  на гібернацію, сонний параліч, неспання, летаргічний стан свідомості, з перевагами та ризиками сучасних біотехнологічних розробок; покращили знання англійської мови.

У період війни  надзвичайно важливо акцентувати увагу школярів та батьківської спільноти на значенні нормального сну для розумової продуктивності та виходу із стресових ситуацій.