Методичні зустрічі з педпрацівниками закладів загальної середньої освіти Орининської сільської ради

11.01.2023 12:18
10 січня мобільна методична група ХОІППО на запрошення начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Орининської сільської ради Пронозюк О.В.  працювала із педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти громади.
 
В територіальній громаді функціонує 5 закладів загальної середньої освіти, працює більше сотні педпрацівників. На базі Кадиєвецького ліцею (директор Середа І.М.) проведено методичні зустрічі:
 
• директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Компетентнісна освіта: від безпеки до якості. Реалізація пріоритетів 2022/2023 н.р.» (завідувачка НМЦ Кошка О.А.);
 
• вчителів початкових класів з проблеми "Особливості педагогічної взаємодії та спілкування з учнями молодшого шкільного віку в умовах сьогодення"  (методист ХОІППО Галас А.В.);
 
• вчителів математики з питань реалізації компетентісного підходу в сучасній школі (методист ХОІППО Гринчук Л.В.);
 
• педагогів-організаторів та голів шкільних методичних об’єднань класних керівників з проблеми "Ресурсна і психологічна підтримка освітнього процесу в період війни" (завідувачка Обласного навчально-методичного центру психологічної служби Страшнюк Ж.Д.).
 
Вчителі фізичної культури мали змогу долучитись до семінару  з питань впровадження нових варіативних модулів навчання на уроках фізичної культури у 5-6 класах НУШ на базі Кам’янець-Подільського ліцею №9 ім. А.М.Трояна (методист ХОІППО Шкарпета В.Л. та команда тренерів); вчителі української мови та літератури спілкувались в онлайн-режимі з методистом ХОІППО Манзюк С.А.
 
Дякуємо колегам за активності, зичимо успішного професійного зростання і благополуччя!