Методична зустріч з представниками територіальних громад області

27.09.2023 15:34

27 вересня 2023 р. Хмельницьким ОІППО імені Анатолія Назаренка проведено методичну зустріч в онлайн режимі з представниками територіальних громад (спеціалістами органів управління освітою, директорами центрів професійного розвитку педпрацівників) з актуальних питань взаємодії у новому навчальному році.

Перший проректор інституту Ігор Гіджеліцький окреслив організаційно-методичні засади проведення всеукраїнських учнівських олімпіад, професійних учительських конкурсів у 2023/2024 н.р.. Питання моделей підвищення кваліфікації та формування регіонального замовлення  розкрито у виступі проректора Ірини Вашеняк. Можливості для професійного зростання педпрацівників в рамках обласних фахових професійних спільнот твисвітлено у виступі Оксани Кошки, завідувача НМЦ професійного розвитку педагогічних та керівних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Старшим викладачем кафедри менеджменту та освітніх технологій Валентиною Блажиєвською проведено консультаційний модуль з питань атестації педагогічних працівників за новим Положенням.

З організаційними аспектами навчання фундацією LEGO учителів початкових класів (класоводів 1-4 класів, вчителів, які викладають українську мову на поділі) закладів загальної середньої освіти державної та комунальної форм власності щодо реалізації діяльнісного підходу у початковій школі в реаліях сьогодення ознайомила учасників обласний координатор Антоніна Галас – методист НМЦ професійного розвитку педагогічних та керівних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Представники інституту надали відповіді на питання учасників заходу.

Дякуємо за співпрацю і взаємодію.

Матеріали заходу - на сайті НМЦ.